Reklam Alanı

Antalya'da ağaçtan meyve almayan çalışırken üzerine çıktığı korkuluk ayağına saplanan 9 yaşındaki kız, ayağındaki demir parçasıyla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde 4 katlı bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. İlkokul öğrencisi 9 yaşındaki Zeynep G., yenidünya meyvesini almak için bahçe korkuluklarının üzerine çıktı. Küçük Zeynep, meyveye uzandığı esnada bir anda dengesini kaybederek düşünce, ucu sivri korkuluk demiri sağ ayağına saplandı. Acı içinde feryat etmeye başlayan Zeynep'in yardımına bina sakinleri ve annesi koştu. Küçük Zeynep'in ayağının demire saplı şekilde görenler durumu 112 Sağlık ekipleri ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından itfaiye acılar içinde kıvranan Zeynep'i kurtarmak için demiri kesti. Demir parçası ile sedyeye alınan Zeynep, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Zeynep'in ayağındaki demir ameliyatla çıkarıldı.

Olayı gören Yağmur Sude O., Zeynep'in meyve aldığı esnada düşmesi sonucu bacağına demir saplandığını söyledi. Yağmur Sude, "Zeynep ağlamaya başladı. İtfaiye gelip demiri kesti ve Zeynep, ayağındaki demirle hastaneye götürüldü " dedi.

(İsa Akar/İHA)