Reklam Alanı

İşte Ali Naci Küçük'ün canlı yayın sözleri:

LUCAS Leiva, Galatasaray'a 'evet' yanıtı vermişti. Brezilyalı stoper, Galatasaray'dan 4 milyon Euro garanti ücret talep edip, bu paranın verilmesi halinde sarı kırmızılı formayı giyebileceğini aktarmıştı.

Ancak Galatasaray'da beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Geçen sezondan bu yana Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Lucas Leiva ismine, Teknik Direktör Tudor karşı çıktı.

Önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynatmak istediği sistem ve plana göre Lucas Leiva'nın katkı sağlayamayacağını yönetime bildirdi.

Ön libero pozisyonuna oyuncu takviyesi istemediğini belirten Tudor, Lucas Leiva transferini de bir nevi veto etti. Ve Brezilyalı oyuncunun transferi gündem dışı kaldı.

Aslında Tudor, bu raporu ile şu anda kadroda yer alan De Jong'a neden soğuk baktığını ve forma vermediğini, Leiva raporu ile belli etti.

Tudor, ön libero oyuncusu olan De Jong'u da önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyor.

BRUMA KONUSU...

Bruma'ya gelecek olursak…Galatasaray da Bruma da yeni sözleşmeye imza atmak istiyor.

Ve Galatasaray yönetimi ile Bruma'nın menajeri Catio Balde, Fenerbahçe derbisinin ardından hafta içinde masaya oturdu.

Galatasaray, Bruma'ya 2 milyon Euro teklif etti, Portekizli yıldız ise 2.5 milyon Euro talep etti.

Şimdi iki taraf arasında görüşmeler devam ediyor. Ve Galatasaray'ın hedeflediği imza tarihi ise 5 Haziran 2017…

Sarı kırmızılılar, sezonun bitmesi ile birlikte Bruma'ya 4 yıllık sözleşme imza atacak.

"MENAJER AHMET BULUT, GALATASARAY'A TOLGAY ARSLAN'I ÖNERDİ"

Beşiktaş'ta fazla süre alamayan Tolgay Galatasaray'a, sarı kırmızılı yönetimden halen beklediği zammı alamayan Yasin Öztekin'e karşılık önerildi.

İki futbolcunun da menajerliğini yapan Ahmet Bulut, bu takas formülünü masaya getirdi. Ancak Galatasaray yönetimi, bu takas formülüne 'hayır' dedi. Yasin Öztekin ile yola devam etme kararı alan Galatasaray yönetimi, tecrübeli futbolcunun kontratına zam yapıp yeni sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.

G.Saray, Yasin'in 1.1 milyon euro olan kontratına sezon sonunda zam yapacak

LENS İDDİASI...

Lens'in adı son günlerde Galatasaray ile anılmaya başlandı. Bonservisi Sunderland'de forma giyen futbolcunun, önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takıma kiralanacağı iddia edildi. Fakat belirtelim, sarı kırmızılı yöneticiler, Lens ile alakalı bir girişimlerinin olmadığını ifade etti.

28 yaşında ve 2 yıl daha kontratı olan ve tipik bir santrfor oyuncusu Eren Derdiyok dururken, neden 5 maç sonra Galatasaray'a veda edecek Podolski'de bu kadar ısrar ediyor Tudor, anlayamıyorum...

PODOLSKİ-EREN İKİLİSİ OYNAMALI

Podolski artık veda için geri sayıma geçti, imzayı attı ve iş bitti.

Kısaca 4 Haziran itibarı ile Galatasaray'a veda edecek olan Podolski oynuyor da Galatasaray'ın yatırım yaptığı Eren Derdiyok, neden bu kadar göz ardı ediliyor anlayamıyorum.

Üstelik Podolski'nin 9 numara yani tipik bir santrfor olmadığını da düşünürsek buna mantıklı bir açıklama bulmak da zorlaşıyor.

5-0'lık Bursaspor maçından başlayın, Podolski'nin santrfor oynadığı her maça bakın.

Alman futbolcu ceza sahası içinde durmuyor. Ve Galatasaray rakip takımı ceza sahası içinde tehdit edemiyor. Orta gelse dahi kafa vuracak oyuncusu yok Galatasaray'ın...

O yüzden aylardır Galatasaray, Bruma'nın ya şahane çalımlarına ya da Podolski'nin ceza sahası dışından yapacağı müthiş sol ayağına bakıyor.

Bu takım bana göre santrforda ya Eren ile ya da Podolski-Eren ikilisi ile oynamalı.

Ama ne olursa olsun Galatasaray'ın en ilerideki adamı Eren olmalı.

Galatasaray yine zor transfer ettiği bir futbolcusunu kolay harcamamalı.

PROGRAMIN TAMAMI...