Reklam Alanı

Gelirin tamamının engelliler yararına açılması planlanan ENTA Mağaza projesine aktarılacağı festivalde, ünlü isimler ve sevilen markalar dezavantajlı gruplar için bir araya geliyor.

Ünlü isimler ve sevilen markalar bir araya geliyor

Eleleyiz oluşumunun kurucusu Sema Kafiye Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlikte; Emel Yıldırım, Nuray Sayarı, Aykut Pala, Nazlı Özburun, Ender Ataç, Sevda Türküsev, Asuman Bora, Ayla Ağabegüm, Gönül Kolat, Şafak Çak, Şengül Yiğit, Tuğba Yağan gibi tanınmış isimler katılımcı olarak yer alacak. Ferman Toprak, Umut Akyürek, Tuğba Özay, Umut Zen, Nadide Sultan, Doğan Umut'un canlı performansları ve Can Çağatay, Ece Pirim, Afrikalı Ali'nin renkli sunumları da festival boyunca katılımcılara keyifli saatler yaşatacak.

Hülya Avşar, Helin Avşar, Seda Canpolat, Coliseum, Chance by Emel Yıldırım, Mells Butik, Cavidan Dekor, Fafatara Jewelry, Suzzani, Talissimo, Ruhi El Dokuma Boyabat, Atölye Gözlük gibi sevilen markaların açacakları stantlarda gözlükten aksesuara, ev dekorasyon ürünlerinden kıyafetlere ve spor ürünlere kadar her şeyi bulmak mümkün. Sabah 09.00'da başlayacak olan festival konser, söyleşi ve çeşitli ikramlarla 22.00'ye kadar devam edecek.

Tarih: 6 – 7 Mayıs

Saat: 09.00 – 22.00

Açılış Töreni: 6 Mayıs 11.00

Yer: Zorlu Center Raffles Otel Melisa ve Orkide Salonları

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı, 34340 Beşiktaş/İstanbul